KUNSTANLEGG 3: DIALOG består av to interaktive temporære kunst-installasjoner på kjøpesenteret. Prosjektet vil finne sted på Farmandstredet i Tønsberg 25. juni - 2. juli 2011: ”AVTRYKK” av billedkunstner Lena Søeborg og ”IDENTITY STAR” av billedkunstner Silje Almås

Kunstnerne inviterer også publikum til å bli med på en utforskning av Vestfoldidentiteten 2011,

Lena Søeborgs installasjon AVTRYKK:

Siden oldtiden har menneskene ønsket å sette sitt avtrykk ”her har jeg vært”. I vår tid er vi blitt mer skeptiske til å sette for mange avtrykk etter oss. Fingeravtrykk kan assosieres med strafferegisteret og adgangskontroll, det er personlig, men  også et meget vakkert bilde. Rent konkret inviteres folk til å sette sitt avtrykk på et stort kart og på den måten finne fram til favorittstedene i Vestfold, samtidig som man er med på å skape kunstverket.

Silje Almås IDENTITY STAR:

Almås’ ”readymades” lar menneskets virkelighet og drømmer vikle seg inn i hverandre. Hun bruker humor til å belyse visse områder og presenterer arbeidene i rom som understreker budskapet. En campingvogn er rammen rundt prosjektet. Inne i vognen monteres pilarer med speil som symboliserer innbyggerne i Vestfold. Ved å speile seg blir man en del av ”stjernene” som ”bærer” fylket.

Vi takker samarbeidspartnerne: Vestfold fylkeskommune, Vestfoldfestspillene, Farmandsstredet AS og Bildende Kunstneres Hjelpefond for deres bidrag til å realisere KUNSTANLEGG 3: DIALOG - 2011.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.