Utstillinger

IMG 9981 (003)
Utstillinger
17. november - 23. desember 2018
Solveig Lohne
Transparente Momenter

Solveig Lohne, mottaker av Vestfold Fylkeskommunes kunstnerpris 2018, presenterer sin helt spesielle grafikkmappe; Transparente Momenter. Mappen, som er håndlaget i samarbeid med bokbinder Lisa Bøthun, består av 8 grafiske blad og tekster av kunstneren. Solveig Lohne har i en årrekke arbeidet med radering der hun har eksperimentert og utviklet en egen grafisk trykketeknikk. Papiret er håndlaget japanpapir og kobbertrykkpapir. Grafikkmappen er utviklet i samarbeid med Galleri KS v/Kjell Strand og utgis i totalt 30 nummererte eksemplarer. I tillegg til mappen presenterer Solveig Lohne flere grafisk verk på vegg. Grafikkmappen vil være til salgs på utstillingen.

Solveig Lohne er en meget anerkjent billedkunstner bosatt i Sandefjord. Hun er utdannet blant annet ved Kunstakademiet i Oslo og Stockholm på 1960 og 70-tallet. Hun har stilt ut en rekke steder i inn og utland og har hatt separatutstilling blant annet på Kunstnernes Hus i 1978, Haugar Vestfold Kunstmuseum 2003 og Vest-Jyllands Kunstmuseum i Danmark i 2015. Hun er høyt verdsatt av kollegaer og hennes grafikk opplever nå fornyet oppmerksomhet blant publikum.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.