Utstillinger

Y2000011 Edit
Utstillinger
20. mars - 30. mai 2021
Sidsel Bergløff
Rosa Labyrint

Sidsel Bergløff har gjennom hele sitt kunstnerskap hovedsakelig arbeidet med tekstil og vegginstallasjoner. Hennes produksjon kjennetegnes av en utpreget sans for materialitet og farger som uttrykksbærende element.

Sidsel Bergløff (1940, Blommenholm) har sin utdannelse fra Statens Kvinnelige Industriskole i Oslo (1959-1964). Hun var assistent for tekstilkunstneren Synnøve Anker Aurdal i perioden 1965-1971. Her fikk hun etterhvert mye ansvar og deltok i hele prosessen fra kartong til ferdig produkt.

Bergløff har blant annet stilt ut i Oslo Kunstforening, Stavanger Kunstforening, Kunstnernes hus, Wang Kunsthandel i Oslo, Høstutstillingen, Galleri F 15, Jeløya, Vestlandske Kunstindustrimuseum i Bergen og Nordisk Kunstutstilling i København. Bergløffs arbeider er blant annet innkjøpt av Norsk Kulturråd, Oslo kommunes kunstsamlinger, Bærum kommune, Nasjonalmuseet for kunst/Kunstindustrimuseet i Oslo og Nora Industrier i Oslo. Bergløff har siden 1998 vært bosatt på Nøtterøy, hvor hun også har sitt atelier og daglige virke som kunstner.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.