Utstillinger

Floatlikeabutterfly Mayvonkrogh
Utstillinger
20. august - 11. september 2016
May Von Krogh
Skulptur og installasjon

En romantiker med groteske tilsnitt. Den Larvikbaserte kunstneren MAY VON KROGH er høstsesongens første utstiller i Vestfold Kunstsenter. MAY VON KROGH jobber med skulptur og installasjon i et figurativt formspråk. Med sine detaljrike arbeider liker hun å utfordre sitt publikum.

May von Krogh mottok BKH arbeidsstipend fra Vestfold Kunstsenter i desember 2014. I den anledning inviterte vi henne til å stille ut hos oss.

May von Krogh (f. 1977) er utdannet ved institutt for keramikk ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun bor og jobber i Larvik i Vestfold. Etter at hun tok master i 2009 har hun hatt flere separatutstillinger i Norge og i utlandet, samt deltatt på en rekke gruppeutstillinger. Hun har mottatt statens tre-årige arbeidsstipend for yngre kunstnere(2011), BKH arbeidsstipend fra Vestfold Kunstsenter(2014), samt Haystack-Stipendet (2015), og var en av syv kunstnere som Galleri Ramfjord presenterte på SCOPE Art Show i Miami i 2015.

May von Krogh har et særegent uttrykk som har blitt lagt merke til både blant fagfeller og publikum. Hun arbeider i grenselandet mellom det vakre, nærmest sublime og en dissonans som får oss til å se en gang til – stoppe opp, og tenke nøyere etter. Hun er en perfeksjonist med et klart øye for det visuelle språket, der også den rent håndverksmessige utformingen spiller en viktig rolle.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.