Utstillinger

Nytt Foto
Utstillinger
02. oktober - 31. oktober 2021
Margrethe Loe Elde
Metervare

Margrethe Loe Elde er opptatt av det som blir til i randsonene av vår oppmerksomhet. Det som unndrar seg regi, og det kritiske blikket. Det som oppstår i mellomrommene, restene, det som ligger igjen når noen flytter ut, avfallet, bunnfallet, baksiden av et broderi, avklippet etter et utklipp, og alt det som finnes i tomme rom.

Margrethe Loe Elde (f.1968) er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Bergen. Hun har deltatt i gruppeutstillinger som Tendenser, Connecting og Årsutstillingen for kunsthåndverk en rekke ganger, og hvor hun i 2014 mottok Kunshåndverkprisen fra BKH. Hun har hatt separatutstillinger i blant annet Galleri Soft, Akershus Kunstsenter, Østfold Kunstnersenter og Galleri Format, og har mottatt flere kunstnerstipend. Hun er innkjøpt av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, KODE Bergen, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, Buskerud Fylkeskommune og Kongsberg Kommune.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.