Utstillinger

Soeborg
KAFFEBORD, stillbilde fra film av Lena Søeborg. Kamera og teknikk Carl-Fredrik Normann © Lena Søeborg
Utstillinger
16. november - 22. desember 2019
Lena Søeborg
Ta på meg

Søeborg jobber hovedsakelig med performance, film, skulptur, objekter og installasjon. Gjennom sitt kunstnerskap undersøker hun ofte følelser og tilstander som man sjelden tildeler mye oppmerksom i hverdagen. Hennes arbeid med performance inkluderer ofte en aktiv situasjon med publikum. I denne utstillingen vil hun presentere en film, ett veggobjekt og en gulvinstallasjon som sammen utgjør en helhet.

Lena Søeborg (f. 1965) er en dansk billedkunstner som har vært bosatt i Vestfold siden 2007. Hun er utdannet fra Det Jyske Kunstakademi i Århus (1988-1993). Hun benytter ofte utradisjonelle materialer i nye sammenhenger. Søeborg har bl.a. stilt ut på Østlandsutstillingen, Galleri Ask i Åsgårdstrand, Pakhusgalleriet i Nykøbing Sjælland i Danmark, RAKE i Trondheim, og Holsterbro Kunstmuseum i Danmark. Hun mottok Vestfold Kunstsenters Arbeidsstipend fra Bildende Kunstneres Hjelpefond i 2017.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.