Utstillinger

Bilde1
Lars Aurtande - 21. desember. Silketrykk © Lars Aurtande
Utstillinger
03. oktober - 15. november 2020
Lars Aurtande
Yggdrasil

Det er med stor glede Vestfold Kunstsenter ønsker velkommen til åpning av utstillingen Yggdrasil av Lars Aurtande. Utstillingen består av en serie silketrykk, tusjtegninger og skulpturer støp i betong.

Aurtandes virksomhet som kunstner har ført ham inn i et univers som kan sammenlignes med et ukjent skoglandskap. På skogbunnen mellom greiner og planter åpner det seg en verden som avdekker dyr og fabelvesener i både symbiose og i konflikt med kabler og robotlignende maskiner.

Aurtande er tiltrukket av likhetene og kontrastene mellom naturen og det menneskeskapte. I Norrøn mytologi er treet Yggdrasil symbolet på verden og livet.

Lars M. Aurtande (f.1973), illustratør og billedkunstner. Han jobber hovedsakelig med tegning, silketrykk, skulptur og illustrasjon av bøker. Aurtande er utdannet fra Einar Granum Kunstfagskole i Oslo og Kent Institute of Art & Design. Han har blant annet stilt ut ved Galleri Briskeby, Østfold Kunstsenter, Tegnerforbundet i Oslo, Norske Grafikere, Haugesund Billedgalleri og Moss Kunstforening.

Utstillingen er støtte av Norsk Kulturfond, Kulturrådet.

Pris: Gratis inngang
Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.