Utstillinger

Kay Arne Kirkebø
Factory Hive © Kay Arne Kirkebø
Utstillinger
05. juni - 04. juli 2021
Kay Arne Kirkebø
From Above

Kay Arne Kirkebøs separatutstilling i Vestfold Kunstsenter består av detaljerike tegninger og animasjoner av intrikat arkitektur, tilsynelatende uendelige bylandskap og geometriske former satt i bevegelse. Det er lett å gå seg vill i tegningene hans, som betrakter, og tilsynelatende som innbygger også. Gjennom en skjematisk prosess med et egendefinert regelsett, blir labyrintiske strukturer og arkitektur skildret. Repetisjon og langsomhet er gjennomgående tema, både i det kunstneriske uttrykket og for arbeidsprosessen til Kirkebø.

Kay Arne Kirkebø (f.1979) bor og arbeider i Bergen. Han har sin kunstutdannelse fra Kunsthøyskolen i Bergen,  og har hatt flere separatutstillinger og deltatt i en rekke gruppeutstillinger i Norge og utlandet. Han er kjent for sine detaljrike tegninger av intrikat arkitektur og tilsynelatende uendelige bylandskaper. Med en presis strek tegner han utopier eller marerittaktige byvisjoner. Det er lett å gå seg vill i tegningene hans, som betrakter og tilsynelatende som innbygger også. Kirkebø har utgitt mange kunstnerbøker og publikasjoner.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.