Arrangementer

RGB Gjenvinningsverft
Arrangementer
18. september - 18. september 2021
Kunstnermøte og verksted med kunstneren Tor-Magnus Lundeby

Velkommen til kunstnermøte og verksted med kunstneren Tor-Magnus Lundeby

Tidspunkt: lørdag 18.september kl 12 – 15.

Sted: Øvre Langgate 71a (Vestfold Kunstsenters nye lokaler)

Begrenset antall plasser, meld deg på!

Lundeby deltar på Østlandsutstillingen med verket «RGB Gjenvinningsverft» » (2018).  Lundeby vil fortelle om prosessen bak arbeidet. Deretter får publikum delta på verksted og prøve ut ulike teknikker selv. Både voksne og barn over 8 år kan være med på verkstedet. Barn i følge med voksen.

Det er kun 12 plasser på verkstedet. Ta med egen saks om du har. For å sikre deg en plass må du melde deg på ved å sende en e-post til: post@vestfoldkunstsenter.no

Det vil også være noen ledige drop-in-plasser gjennom dagen. Arrangementet begynner kl 12 med samtale foran Lundeby sitt verk. Deretter verksted i gallerirommet i Øvre Langgate 71

Om «RGB Gjenvinningsverft»:

Tor-Magnus Lundeby sitt collagearbeide «RGB Gjenvinningsverftbestår av papp- og papirbiter klippet ut fra sigarettesker og røykpakker funnet på gata. Kunstneren har gjennom flere kunstverk tatt særskilt for seg disse små farge- og tallkodene vi kan finne på ulike innpakninger. Kodene er koblet til trykkeprosessen, et verktøy for at trykkeriet kan sjekke om fargene på emballasjen blir som planlagt. «RGB» står for rød, grønn og blå og betegner et såkalt additivt fargesystem der man legger til lys for å skape farge. Gjenvinningskonseptet som miljøbevissthet er mindre viktig. For Tor-Magnus Lundeby er det primært gjenvinning av form og det å løfte frem det tilsynelatende ubetydelige som betyr noe.

Om Tor-Magnus Lundeby:

Lundeby har en lang rekke separatutstillinger bak seg på blant annet Galleri Erik Steen, Galeria Korjaamo i Helsinki og Mogadishni i København. Lundeby står bak en rekke offentlige utsmykkinger, har mottatt en rekke stipend og er innkjøpt til flere samlinger blant annet Museet For Samtidskunst og Moderna Museets SAS-collection i Stockholm.

Tor-Magnus Lundeby sin hjemmeside

Smittevernstiltak:
- Det vil kun være 12 tilgjengelige plasser.
- Ta med eget munnbind

- Det oppfordres til å følge de generelle hygieneråd fra FHI og Helsedirektoratet.
- Vi setter fram håndsprit

- Ta med egen saks om mulig.

Alle som ikke har sykdomssymptomer eller er i karantene, er velkommen! Vi gleder oss til å se dere!

Pris: Gratis inngang
Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.