Arrangementer

20. august 2022
Jubileum for Vestfold Kunstsenter og Vestfold Bildende Kunstnere

Det er nå 40 år siden de profesjonelle kunstnerne og kunsthåndverkerne i Vestfold startet kunstnerstyrt visningsrom i lokaler i Bøkeskogen i Larvik. Derfra ble vi lokalisert sammen med Haugar i Tønsberg, og videre til egne lokaler igjen i Øvre Langgate 28.

Det er en stor glede å nå kunne feire at vi til vårt jubileum, har Vestfold Kunstsenter nye lokaler i Øvre Langgate 71 som gir rom for utvikling av institusjonen og bedre tilrettelagte visningsrom for flere av samtidskunstens uttrykk!

Vi vil markere jubileet vårt lørdag 20. august, med regionens kunstnere og kunsthåndverkere og Vestfold Kunstsenters samarbeidspartnere. Vi markerer også en noe forsinket feiring av vår eierorganisasjon Vestfold Bildende Kunstnere´s 45 års jubileum!

Det blir en innholdsrik aften med åpning av utstillingen Oil nebula, spawn, av Linda Morell samt mat, drikke, taler og hyggelig lag på takterrassen. 
Vi får også opptreden av Fredrik Høyer, poet og forfatter og scenekunstner. Han er mest kjent for sine opptredener med en særegen form for performativ poesi, hvor han kombinerer tekstlige og sceniske elementer i små performance-dikt, som kan beskrives som en blanding av tradisjonell dikterkunst, rap, stand-up og teatermonolog.

Åpning av utstilling og opptreden av Fredrik Høyer er åpent for offentligheten!

Markeringen etterpå er forbeholdt medlemmene i eierorganisasjonene våre, Vestfold Bildende Kunstnere og Norske Kunsthåndverkere Sør Norge, samt inviterte gjester og samarbeidspartnere.

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.