17.aug. 2022
Prosjektrom // TRÅKK - Program
Vestfold

I løpet av 5 uker i august/september vises til sammen 10 individuelle prosjektrom i tre ulike visningsrom, Vestfold Kunstsenter underetasje, Tårngalleriet i Domkirken og galleri BKD.

Sara og Wazham Baban Tårngalleriet, Tønsberg Domkirke  24/8 – 7/9

Ingrid Liavaag og Ingri Enger Damon Vestfold Kunstsenter  24.-28.8

Henrik Follesø Egeland Galleri BKD  25.-28.8

Hilde Franzen Vestfold Kunstsenter 31.8 - 11.9

Helen Mørken Galleri BKD  29.8 - 4.9

Silje Eugenie Strande Øktner  Tårngalleriet Tønsberg Domkirke, 14. -18.9

Thomas Bremerstent Vestfold Kunstsenter 14.-18.9

Erla Audunsdottir  Galleri BKD, 7.-18.9

Oné Maldonyté Tårngalleriet Tønsberg Domkirke 19.-25.9

Prosjektrommet er en mulighet for kunstnere å arbeide med ideer, vise prosesser, eller teste ut ulike prosjekter. Denne typen visning av kunst inviterer til en interaksjon og samtale med publikum også en berikelse for fagmiljøene både innenfor kunst- og utdanningsfeltet. Ved å prøve ut prosjekter på denne måten gjør det også aktuelt for nyutdannede og kunststudenter, som får muligheten til å teste ut prosjektene sine for et publikum og blir kjent med Tønsberg og Vestfold som kunstscene.

TRÅKK er et samarbeid mellom flere aktører i Tønsberg historiske sentrum hvis hovedformål er å synliggjøre kunstens relevans i lokalsamfunnet og arbeide med byens utvikling innenfor ikke-kommersielle arenaer.

Prosjektrommene i Vestfold Kunstsenter følger Kunstsenterets åpningstider, mens prosjektene i Tårngalleriet og Galleri BKD følger egne åpningstider. Se arrangementer i sosiale medier for det enkelte prosjekt.

VELKOMMEN

Motta siste nytt!
Vi sender deg nyheter om utstillinger, kunstnersamtaler, eventer. Vi sender ut nyhetsbrev kun en gang i måneden og du kan enkelt melde deg av når som helst.