Vestfold Kunstsenter viser og formidler utstillinger av høy kunstnerisk kvalitet. Utstillingsprofilen er innovativ og mangfoldig. Vil du se hva kunstnerne løfter fram som interessant i dagens visuelle kunstfelt er Kunstsenteret stedet! 

Kunstsenteret viser 6 – 9 utstillinger årlig i egne lokaler. I tillegg arrangerer vi kunstprosjekter i det offentlige rom, visninger i andre lokaler og ulike samarbeidsprosjekter. Vil du samarbeide ta kontakt!

Å søke om utstilling i Kunstsenteret er åpent for alle, å bli en av de antatte stiller høye krav til kunstnerisk kvalitet. Søknadsfrist for søknad om utstillingsplass utlyses årlig på kunstsenterets hjemmeside (hvis ikke annet er bestemt).

Juryeringen av utstillingsårene 2013 og 2014 er nå avsluttet og neste søknadsfrist er foreløpig ikke fastsatt men vil bli kunngjort på våre hjemmesider.

Vestfold Kunstsenter mottar kun søknader digitalt. Søknaden må inneholde digital billeddokumentasjon, CV og noen ord om den utstillingen du ønsker å vise.

Kunstnerisk Råd juryerer søknader om utstillingsplass og fastsetter utstillingsprogram i samarbeide med styret for Kunstsenteret.

Plantegning Vestfold Kunstsenter galleri og butikk.

På kontaktsiden finner du adresse, åpningstider og kontaktinformasjon.