Medlemmene i Vestfold Bildende Kunstnere og Norske Kunsthåndverkere i Vestfold viser nye arbeider i Kunstsenteret.
Utstillingsåpning lørdag 18. juni kl. 13.00
Utstillingsperiode: 18. juni – 21.august
Velkommen til sommerens største mønstring av vestfoldkunstnere. Salgsutstilling med skulptur, maleri, grafikk, glass, keramikk, tekstil og smykker mm. av kunstnerne:

Morten Nyhus, Astrid Wikstøm,Skjoldvor Wiseth, Eva Bødtker-Næss, Marianne Arneberg, Bjørg Holene, Anne Cath. Grieg Wiersholm, Hanne Haukom, Astrid Mørland, Hilde Hvalø Hansen, Sigmund Fritzøe, Eli Skatvedt, Svein Evenrud, Victoria Belyashova, Rune V. Cappelen Strømsted, Ada Lisa Gjeruldsen, Per H. Hansen, Nanti Bryn Hansen, Per Henry Hauge, Unni Servold Jørgensen, Turid Gyllenhammar, Dorthe Herup, Peder Kirkvaag Bugge, Randi Schwartz, Lena Søeborg, Silje Almås, Per Christinius Tollefsen, Åke Berg, Vigdis Bitustøyl Jacobsen,Anne Lise Toverud, Hanne Marwold Clarke, Grete Sørensen, Herdis Maria Siegert, Morten Juvet, Grete Lis Bibalo, Dania Burger, Ivar Øksendal, Elisabeth von Krogh, Marit C. Bergløff, Nina Nesje, Dag Hogne Haugstad, Dag Arneberg Nikolaisen, Jon Gesager Nielsen, Astrid Skaaren-Fystro, Cecilie Heramb, Ellen Rishovd Karlowicz, Kristin Vestgård, Arne Bjørnstad, Kari Trythall, Edith Spira, Ingerid Kuiters, Catherine Nesheim , Anne Hogsnes Johansen, Lene Lunde, Anne Ka. Munkejord, Åse Schmidt, Cecilie Morgenstierne, Anne Mette Høisæther

Vi har også arbeider i kommisjon av:Lillann Magnus, Anne Pfeffer Gjengedal, Mijo design, Alida Rudjord, Margit Sæland, Edel Glass, Sara Skotte, Lene Tori Obel Bugge og en rekke anerkjente grafikere.