Lørdag 27.6 kl.14:00

Konsert med kontrabassist Aslaug Marie Holgersen og Nederlandske Ernst van der Loo på elektronikk.
Duoen vil spille både solostykker og i duo. Her er det duket for improvisasjoner og samtidsmusikk verk i flotte lokaler.

Aslaug M. Holgersen
Kontrabass

Aslaug er utdannet i Oslo og Haag, der hun spesialiserte seg i 20. og 21. århundrets musikk. Hun har arbeidet med en rekke symfoniorkestre, ensembler og improvisasjonsprosjekter, og trives med de fleste musikksjangre. Både som utøver av andres musikk og som improvisasjonsmusiker forsøker hun å tøye grensene for hva man kan gjøre med en kontrabass. Kontrabassen har mange muligheter i lyd og uttrykk, fra velkjente klanger med bue og pizzicato til effekter laget med tre eller metall på strengene. For å utvide horisonten, studerte hun også sonologi (elektronisk musikk) i Haag. Hun har urframført en rekke verker, blant annet med samtidsensemblet Insomnio fra Utrecht, Nederland.

————————

Ernst van der Loo er en nederlandsk komponist/utøver, basert i Norge siden 2014. Han studerte lydteknikk og elektroakustisk komposisjon og framføring. Han fikk sin bachelor-grad ved Institutt for sonologi i Haag, våren 2003. Han har også en mastergrad fra Norges musikkhøgskole, der han studerte spatial-acousatic musikk med Natasha Barratt.

I tillegg til dette har han også vært aktiv som utøver av live-electronics siden 2000. Han har spesialisert seg i analog syntese og feedback systemer, noe han også bruker digitalt i live-opptredner. Han har samarbeidet med Aslaug Holgersen siden 2001. Sommeren 2008 hadde de en lengre arbeidsperiode ved Notam i Oslo. Etter dette hadde de en rekke konserter i Nederland.

Billetter: 200/100 Kjøpes i døra NB! kun 25 stk billetter er tilgjengelig så her er det bare å være først til mølla.

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond