Torsdag 31.oktober kl. 19.00.

Velkommen til kunstnersamtale og konsert med Johan Urban Bergquist, Arne Borgan og Håkon Lie fra Nonfigurativ musikk på Vestfold Kunstsenter.

Johan Urban Bergquist er en svenskfødt, Oslobasert kunstner utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim. Han arbeider med tegning, installasjon, performance, skulptur, artist’s books og støymusikk. Han benytter ofte kombinasjoner av disse teknikker for å skape en mer kompleks helhet i sine arbeider og utstillinger. Han er aktuell med utstillingen Behind the Green Door på Vestfold Kunstsenter frem til 3.november 2019.

Arne Borgan er en norsk kunstner som jobber med lyd, video, objekter, tegning og installasjoner. Han bruker analoge modulærsynter, feltopptak og kontaktmikrofoner i sine elektroakustiske lydkomposisjoner. Tidligere har han utgitt musikk i konstellasjonene ARM og Cloudbilder. Han gav ut sin første soloplate kalt Asterion på Tipi Token Records tidligere i år.

Håkon Lie er primus motor for foreningen Nonfigurativ musikk i Tønsberg og har siden 2015 arrangert mange ulike konserter med eksperimentell musikk i Vestfold. Fokus har hele tiden vært på grensesprengende uttrykk i mange ulike sjangere. Håkon har også vært utøvende musiker/lydkunstner i en årrekke. Han benytter seg av gamle og preparerte LP-plater, loopkassetter og minidisc til å skape et helt eget lydlandskap. Ved hjelp av ulike cut-up teknikker uttrykker Håkon det fragmenterte og uforutsigbare. Nylig var han på sin første Japan-turne.

 

Gratis inngang.