Torunn Skjelland åpnet lørdag 31.august sin utstilling Before After i Vestfold Kunstsenter. Det er med stor glede vi også kan fortelle at hun er årets mottaker av Vestfold Kunstsenters utstillingsstipend med midler fra Bildende Kunstneres Hjelpefond på
kr. 20 000. I juryens begrunnelse står det:
Torunn Skjelland bruker gjerne egne fotografier, historiske hendelser og både reelle og fiktive narrativer som råmateriale til sine kunstverk. Hun belyser viktige og til tider dramatiske temaer, enten det er lokalt, kulturelle fenomener eller mer altomgripende globale scenarioer som angår alle mennesker. Bildene, enten som serier eller store vegginstallasjoner, er visuelt tiltalende og generøse mot publikum, både som utsmykninger og i utstillingssammenheng.Utstillingen står frem til 29.september. Velkommen!

 

 Bilde2 Bildende kunstneres hjelpefond

Bilde1 Bildende kunstneres hjelpefond