KUNSTANLEGG 5: Kunstled Vestfold inviterer til:

 

<GIPT> Byvandring med botaniker Per Arvid Åsen

Torsdag 18.juli kl. 17.00 ønsker Vestfold Kunstsenter velkommen til byvandring med Per Arvid Åsen fra Agder Naturmuseum og botaniske Hage, Universitetet i Agder. Vandringen tar for seg klosterplanter i Tønsberg sentrum. Åsen har skrevet boken Norske Klosterplanter (2015), og vil under byvandringen fortelle om middelalderurter og planter fra Tønsberg. Vandringen ender i Rundkirkeruinene ved Færder og Tønsberg bibliotek. Byvandringen er en del av Kunstled Vestfold 2019 og prosjektet GIPT med kunstnerne Jo Hodges, Robbie Coleman og Linn Horntvedt.

  • Oppmøtested: Ved Slottsfjell tårnet
  • Tidspunkt: torsdag 18.juli kl. 17.00

 

 

«The one who gives has taken» Historievandring på Veierland med Jogeir Stokland

Onsdag 24.juli kl 11.15 ønsker Kunstsenteret velkommen til Historievandring med lokalhistoriker Jogeir Stokland og Ellen Rishovd Karlowicz. På turen som varer ca to timer finner vi fram til skjulte spor og spennende steder på Øya og underveis møter vi også kunstprosjektet «The one who gives has taken» av kunstnerne Jona Hlif Halldorsdottir og Tollef Thorsnes.

  • Oppmøte:Vestgårdsbrygga,Veierland
  • Onsdag 24. juli kl 11.15 (Ferge fra Tenvik på Nøtterøy: kl 11.00)

 

Lørdag 03.08.19 kl. 14.00 inviterer vi til presentasjon av kunstprosjektet <GIPT>

i forbindelse med åpningen av pilegrimsleden i Tønsberg. Møt kunstner Linn Horntvedt og prosjektleder Kristin Røed på Tønsberg og Færder bibliotek denne dagen til en samtale om prosjektet.

 

  • Steder: Rundkirkeruinen og Tønsberg og Færder bibliotek
  • Lørdag 3. august fra kl. 14.00 – 15.00

 

 

Deltakelse i vandringer og på presentasjon er gratis, fergebilletter og eventuell servering underveis må deltakerne selv bekoste.

 

Kunstanlegg 5: Kunstled Vestfold har Info-baser på Tønsberg og Færder bibliotek, i Vestfold Kunstsenter, Øvre Langgate 28, Tønsberg og ved Kunstled hytta / Skolen på Veierland.

For ytterligere informasjon kontakt Vestfold Kunstsenter, besøk vårt prosjektrom eller følg link til prosjektene på: Kunstled.blogg  og kunstnernes blogg: http://www.gipt.blog

Følg oss på www.vestfoldkunstsenter.no og på facebook.

 

VELKOMMEN!