16.02. – 24.03. 2019
ARKIVET  – Beauty Box

ARKIVET er en kunstnergruppe bestående av fem aktive og godt etablerte smykkekunstnere.; Hilde Dramstad, Elsie-Ann Hochlin, Camilla Luihn, Ella Heidi Sand og Putte H. Dal. ARKIVET jobber temabasert med smykker/objekter og visningsrom. Visningsrommene blir ikke bare en bakgrunn for arbeidene, men fungerer som et aktivum  i utstillingen.<br>
I utstillingsprosjekt BEAUTY BOX, skaper ARKIVET et rom for tolkning av både innholdet og beholderen beauty box. I dette utstillingsprosjektet er videokunstner Tone Myskja invitert til å delta.

Dramstad_Hilde LITEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilde Dramstad, smykke

 

06.04.– 26.05. 2019

CHRISTOPH & SEBASTIAN MÜGGE- Safe Room Vestfold

En multidisiplinær og visuelt høylydt installasjon der den politiske bevisstheten lurer bakom en tilsynelatende naiv fond. Her blandes den kalde krigens kappopprustning og katastrofeberedskap med samtidens foreteelser på et lekent og humoristisk sett. Prosjektet stiller spørsmål ved behovet for et tilfluktsrom og om vern om hvem som skal slippes inn i den trygge oasen.
Mugge LITEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christoph og Sebastian Mügge – Installasjon

 

 

08.06.– 18.08. 2019
SOMMERUTSTILLING med Prosjektrom
KUNSTLED VESTFOLD 2019

I galleriet vises billedkunst av kunstnere bosatt i Vestfold. I prosjektrommet presenteres KUNSTLED VESTFOLD 2019. KUNSTLED VESTFOLD 2019 er utendørs kunstprosjekter på Veierland og i Tønsberg
14 LITEN

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Sommerutstillingen 2017

 

 

 

 

 

31.08—29.09. 2019
TORUNN SKJELLAND –Before After

I utstillingen Before After undersøker kunstneren tilstanden før/etter en kollaps gjennom samstillinger og iscenesatte motiver, fortolket gjennom maleri. En tilstand av beredskap – eller en tilstand av tomhet. En tilstand av uro – eller ro. Utstillingen tar utgangspunktet i konkrete steder eller hendelser hvor naturen har tatt over det menneskeskapte, og hvor utopiske ideer har kollapset. En visuell og personlig tolkning av hvordan hun tror det kan eller vil være.
Torunn Skjelland LITEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torunn Skjelland – maleri

 

 

05.10.– 03.11. 2019
JOHAN URBAN BERGQUIST  – Behind the Green Door

Johan Urban Bergquist arbeider med tegning, installasjon, performance og skulptur men bruker ofte kombinasjoner av disse teknikker for å lage en større og mer kompleks helhet. Referansene er mange og motsigelsesfulle, men det handler hovedsakelig om utforsking av alternative virkeligheter og alternative sinnstilstander. Vanlige tema er: drømmer, mystisisme, okkultisme, overnaturlige fenomener, alkemi og mer. Humor er også en viktig ingrediens i Johan  Urbans kunstnerskap.

 

 

16.11 – 22.12. 2019
LENA SØEBORG – Ta på meg

Ta på meg er en utstilling som inviterer til deltagelse. Motsatt den vanlige «verkene må ikke berøres», er tittelen her en konkret oppfordring til at skulpturene skal tas på, arbeides videre med, eller på annen måte trenger aktiv deltagelse fra publikum for at de skal fremstå optimalt.
Vendbar Lena LITEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lena Søeborg – Vendbar

 

 

16.11 – 22.12. 2019
JULEUTSTILLINGEN

I førjulstiden bugner kunstsenteret av kunstverk til gunstige priser. Her finner du unike julegaver til dem som setter pris på kvalitet
Elisabeth krukker 3LITEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisabeth von Krogh – krukker

 

Programmet er laget med forbehold om endringer.

 

Bestill omvisning med formidler: post@vestfoldkunstsenter.no
Gjelder alle utstillinger. Gratis.Tlf: 333 19 350/ 950 87 883.

Åpningstider: Onsdag og fredag: 11—16 Torsdag: 11— 19 Lørdag og søndag: 12—15

Langåpent torsdager inviterer vi til:
* Kunstnersamtaler
* Fagmøter
* Performance