Blåsekvintetten Mistral inntar Vestfold Kunstsenter fredag 6. juli kl 15

«Det var den sommeren jeg var alene hjemmefra, og hver gang jeg hører den sangen, er det som om jeg fraktes tilbake, flyvende høyt over alle årene som har passert, og igjen er tretten år, lett solbrent og uendelig lykkelig over en grønn farris som endelig slukker tørsten etter flere timer vannløs på saltvann. Hva sangen heter vet jeg fortsatt ikke, men jeg vet at jeg den dag i dag foretrekker farrisen grønn. Denne sommeren fikk, som så mange somre siden, sitt eget lydspor, sin summer musicSiri Hovde Nordbø

Mistral blåsekvintett er et nystartet ensemble bestående av profesjonelle musikere. På denne «pop-up»-konserten gir de smakebiter fra sentrale verker i standardlitteraturen for blåsekvintett.

Kvintetten består av:

Stein Jakob Nordbø – obo

Josefine Høydahl – klarinett

Maria Wøllo Flaate – horn

Anne Marie Nordbø Pettersen – fagott

Siri Hovde Nordbø – fløyte

 

Alle er hjertelig velkommen!
Mvh

VESTFOLD KUNSTSENTER
Ellen Rishovd karlowicz

Formidler