SOMMERUTSTILLINGEN 2017

Medlemmer av Vestfold Bildende Kunstnere og Norske Kunsthåndverkere Sørøst-Norge i Vestfold viser sine arbeider i Kunstsenteret.

Sidsel Bergløff, Eva Bødtker – Næss, Hanne Marwold Clarke,  Anne B. Edvardsen, Merete Fransegjerdet, Anne Pfeffer Gjengedal, Turid Gyllenhammar, Per H Hauge, Hanne Haukom, Irene Harvik,  Dorthe Herup, Dag Hognestad, Hilde Hvalø Hansen,Nanti Bryn Hansen, Bjørg Holene, Anne Mette Høisæther, Unni Servold Jørgensen, Morten Juvet, Ingerid Kuiters, Elisabeth von Krogh, Ellen Rishovd Karlowicz, Runi Langum, Solveig Lohne, Trine Midtsund, Anne Ka Munkejord, Astrid Mørland,  Helen Mørken, Cathrine Nesheim, Rolf Nerli, Morten Nyhus, Jan Radlgruber, Inger Sitter, Åse Schmidt, Rune V Cappelen Strømsted, Maria Ryan Sondresen, Astrid Skaaren-Fystro, Elfi Sverderup, Verena Scholz, Lena Søeborg, Kari G Trythall, Anne Lise Toverud, Anne Cathrine Grieg Wiersholm, Astrid Wikstrøm, Nina Westgård, Åke Berg, Ivar Øksendal og flere i vår kommisjonsavdeling.

Åpning ved Ordfører Petter Berg lørdag 10. juni kl. 13.00

Utstillingsperiode: 10. juni – 13. august 2017

Sommerutstillingen i Kunstsenteret er sommerens største mønstring av vestfoldkunstnere. Det er 5 år siden sist!
Vi håper både vestfoldinger og sommergjester vil ta seg en tur innom i løpet av sommeren.

Utstillingen viser et bredt spekter av kunstneriske uttrykksformer; maleri, grafikk, tekstil, glass, keramikk og smykker.  Vi har også kunstbøker, kataloger og kunsttidsskrifter for salg.

Kunstsenteret holder åpent hele sommeren: Ons – Fre 11 – 16, Tors 11 – 19 Lør og Søn 12 – 15.

Velkommen!