Kunstsenteret holder sommerstengt fra og med fredag 1. juli 2016.

Kontoret åpner igjen tirsdag 2. august 2016 kl 11-16.

Nest utstilling åpner lørdag 20.08.16 kl 13:      

MAY VON KROGH     Skulptur og installasjon 

May von Krogh (f. 1977) er en visuell kunstner utdannet ved institutt for keramikk ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun bor og arbeider i Larvik i Vestfold. Etter at hun tok master i 2009 har hun hatt flere separatutstillinger i Norge og i utlandet, samt deltatt på en rekke gruppeutstillinger. Hun har mottatt statens tre-årige arbeidsstipend for yngre kunstnere(2011), BKH arbeidsstipend fra Vestfold Kunstsenter(2014), samt Haystack-Stipendet (2015), og var en av syv kunstnere som Galleri Ramfjord presenterte på SCOPE Art Show i Miami i 2015. May har også turnert i regi av Den kulturelle skolesekken i Vestfold med produksjonen «Med hud som lerret» i 2015/16.

May von Krogh jobber med skulptur og installasjon. Hun har et særegent uttrykk som har blitt lagt merke til både blant fagfeller og publikum. Hun arbeider i grenselandet mellom det vakre, nærmest sublime og en dissonans som får oss til å se en gang til – stoppe opp, og tenke nøyere etter. Hun er en perfeksjonist med et klart øye for det visuelle språket, men tør også å utfordre, stille seg nye mål og utforske nye arbeidsformer.

Kunstnersamtale torsdag 1. september kl 18 – 19.

Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere en riktig god sommer!