Sommerens store mønstring av Vestfoldkunstnere!

Utstillingsperiode: 16. juni – 26.august

    

Medlemmer av Vestfold Bildende Kunstnere og Norske Kunsthåndverkere Sørøst-Norge i Vestfold viser også i år sine arbeider i Kunstsenteret.

Ragnar Almén, Rolf Lorentzen,Peder K. Bugge, Herdis Maria Siegert, Lena Søeborg, Bjørg Holene,Ingerid Kuiters, Dania Burger, Elisabeth von Krogh, Morten Juvet, Svein Evenrud, Barbro Hernes, Åke Berg, Dag Hogne Haugstad, Dorthe Herup, Turid Gyllenhammar, Tone Viksjø,Sigmund Fritzøe, Anne C. Grieg Wiersholm, Ivar Øksendal, Solveig Lohne, Helen Mørken, Hanne Haukom, Liv Mildrid Gjernes, Cathrine Nesheim, Åse Schmidt, Anne B Edvardsen, Tollef Thorsnes, Per H. Hansen, Hilde Hvalø Hansen, Grete Sørensen, Eva Bødtker-Næss, Silje Almås, Morten Nyhus, Skjoldvor Wiseth, Per Hauge,John Gesager Nielsen, Lene Lunde, Michiko Takahashi Nilsen, Nanti Bryn Hansen, Unni Servold Jørgensen,Julie Andersen, Jan Olav Forberg, Anne Lise Toverud, Astrid Wikstrøm og Astrid Skaaren-Fystro.                  

Sommerutstillingen i Kunstsenteret er sommerens største mønstring av vestfoldkunstnere og vi håper både vestfoldinger og sommergjester vil ta seg en tur innom i løpet av sommeren.

Utstillingen viser et bredt spekter av kunstneriske uttrykksformer, skulptur, maleri, grafikk, glass, keramikk, tekstil og smykker. Vi har også kunstbøker, kataloger og kunsttidsskrifter for salg.

Kunstsenteret holder åpent hele sommeren,

tirs – fre 11 – 16, lør og søn 12 – 15.

VELKOMMEN!