Kunst i det offentlige rom
HÅNDBOKKUNST I OFFENTLIG ROM VESTFOLD (KORV)

HÅNDBOK
KUNST I OFFENTLIG ROM VESTFOLD (KORV)

Kunstsenteret tilbyr kunstfaglig kvalitetssikring av arbeidet med kunstprosjekt i offentlige bygg i Vestfold. Gjennom mange års erfaring, god kjennskap til kunstnere, dyktige kunstkonsulenter og vårt nettverk av kunstsentre (KiN) har vi god kjennskap til feltet. Her finner du informasjon om avtaleverk og retningslinjer for arbeidet med kunst i offentlig rom i Vestfold.
FOR OSS ALLEKunstprosjektet på Færder videregående skole

FOR OSS ALLE
Kunstprosjektet på Færder videregående skole

Ole Lislerud og Arve Rønning
30.08. - 28.09.2014
Velkommen til åpning lørdag 30. august kl. 13.00
Offisiell åpning ved fylkesordfører Arild Moen
Kunstnerne vil være tilstede på åpningen

«Nordisk tekstilkunst idag» – foredrag med Sari Syväluoma

Lørdag 25.Mai kl 13:00 inviterer vi til foredrag med Sari Syväluoma, kurator på utstillingen "Wireless -eksperimentell tekstilkunst", som for tiden vises i Vestfold Kunstsenter. Sari Syväluoma er selv en prisbelønnet tekstilkunstner og designer,MA,født i Finland og bosatt i Norge siden 1994.

Kunstnersamtale med Sigbjørn Bratlie
torsdag 4. oktober kl 18:00

Vi inviterer til kunstnersamtale med Sigbjørn Bratlie om hans utstilling Ligne Claire  i Vestfold Kunstsenter. Hør mer om Bratlies kunstneriske prosjekt og ideen bak verkene på utstillingen! http://www.sigbjornbratlie.com/ Kvelden er åpen for alle. Gratis inngang. VELKOMMEN!
Kunstnermøte 23.08.12

Kunstnermøte 23.08.12

I samarbeid med Vestfold Bildende Kunstnere inviterer vi til  Kunstnermøte/ foredrag med den danske kunstneren Morten Tillitz torsdag 23. august kl.19:00 på Vestfold Kunstsenter. Tittel:Samarbeidsprosjekter. Foredraget er åpent for alle. Morten Tillitz er utdannet ved Det Jyske Kunstakademi i Århus og Muthecius Kunsthohschule (1989-93) Ved siden av egen produksjon av maleriobjekter og elektromotorer har han kuratert...